Lansare de bijuterii handmade

Category: Exhibitions, Outsider Art Fashion

Va invitam joi, 6 martie, ora 18, la Atelierul deschis al artistului Laurentiu Dimisca de la etajul 1 al Teatrului de păpuşi Ţăndărică, în Piaţa Lahovari, Str. Gen. Eremia Grigorescu, nr.24, la o lansare de bijuterii handmade realizate de Laurentiu Dimisca, Andra Iulia Margine, Laurentiu Zloteanu si Miruna Dumitrache.
Alături de bijuteriile handmade vor fi prezentate noi creații Dimisca & Sultan Outsider Art Fashion. În deschiderea evenimentului se va face jazz cu ANA DUBYK (voce) şi ANDY AVA (chitară). De asemenea, crama Liliac, o susţinătoare a evenimentelor Outsider Art, va oferi o degustare de vinuri.
Criticul de artă si istoric al artei brute, dr Marius Tiţa, va fi prezent la manifestare, alături de creatori, colecţionari, susţinători şi iubitori ai artelor în afara normelor.
Întâlnirea închide a lll-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Singulară si anunta expoziţia de pictură pe care Aurel Gheorghiu Cogelac o va prezenta la Atelierul deschis al artistului Laurenţiu Dimişcă de la etajul 1 al Teatrului de păpuşi Ţăndărică, în Piaţa Lahovari, Str. Gen. Eremia Grigorescu, nr.24, în Bucureşti.
FUNDAŢIA

OUTSIDER ART FOUNDATION

by LAURENTIU DIMISCA
în cladirea Teatrului de Animaţie “ŢĂNDĂRICĂ”, etaj 1
Piaţa Lahovari,  Str. General Eremia Grigorescu, Nr. 24
www.outsideart.org , www.dimiscartgallery.com
e-mail: artist@dimiscartgallery.com, laurentiu.dimisca@gmail.com
Laurentiu Dimisca /Facebook.com

no comments for now

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply