O pata de culoare pentru orasul tau

Category: Projects

Laurentiu DIMISCA – O pata de culoare pentru orasul tau

Proiect social O PATA DE CULOARE PENTRU ORASUL TAU – Stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt, pictat cu 30 copii de la centrul de plasament Elena Doamna.

Vezi prezentarea autorului

Vezi filmul de prezentare

Fundația OUTSIDER ART by Laurențiu Dimișcă
are plăcerea deosebită de a vă invita luni, 19 octombrie 2015, la Hotel Central Plaza din Piața Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamț, in incinta spațiului expozițional al Galeriei Era, orele 18:30,
la lansarea lucrărilor realizate împreună cu 30 de copii de la Centrul de Plasament “Elena Doamna” în cadrul proiectului “O pată de culoare pentru orașul tău”,
finanțat de către Județul Neamț prin Consiliul Județean Neamț prin Componenta „Cultură, religie, învățământ”, în cadrul apelului de proiecte lansat pentru anul 2015, continuare a proiectului „Copiii noștri, copiii străzi și ai nimănui” finanțat tot de către , are a constat în pictarea unui perete interior din sala de festivități a Centrului de plasament „Elena Doamna”, http://www.dimiscartgallery.com/files/Calendar2010.pdf.
Colorați pe mâini, pe haine, chiar și pe față, dar în răsfățul îmbinărilor de culori și forme; cocoțați pe scări, pe găleți, pe scaune sau pe mașină, cu firile lor talentate și dedicate, 30 de copii de la centrul de plasament au dat viață și culoare la 8 scene sportive de pe pereții Stadionului Ceahlăul și unei sculpturi în stilul autentic Dimișcă, care va fi amplasată ulterior undeva în centrul orașului.
Fii martor al experienței lor și află ce ar mai avea de spus prin cuvinte, emoții, un licăr regăsit într-un curcubeu de culori și experiențe!
 
Bucură-te și tu de joc și de culoare în stilul autentic Dimișcă!

Articole din presa:

 

 

 

no comments for now

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply